Trenutno gledaš: video klipovi zanimljivi

Sigurno ovo svakodnevno radite – na pogrešan način!

Ukoliko tokom pravljenja kolača i torti imate problema sa odvajanjem žumanceta od belanceta, evo kako da to uradite na najlakši način. Verovali ili ne, pomoću obične plastične flaše možete da odvojite žumance od belanceta na brz i jednostavan način, bez pravljenja nereda po kuhinji! Pogledajte:

Neverovatno! Lik popio flašu Jeggera za 8 sekundi!

Ovo nemojte pokušavati nikako!

Preslatko!-Bebac pomoću zgibova pokušava pogledati crtani film!

  Pogledajte – ono u čemu bi većina odraslih podbacilo, ovaj preslatki mališa izvodi kao od šale. Naime , maleni Jonah privučen zvukom crtaća koji mu je neko pustio na računaru na visokom stolu, pokušava dopreti do njega veštim zgibovima.

Mnogi ribolovci na ovo čekaju satima ;)

 

Alkoholisani Kinez visi sa dalekovoda

Vatrogasci su prvo pokušali da ga nagovore da se sam spusti, ali on to nije učinio. Isključili su struju i ispod njega postavili vazdušni dušek na koji se na kraju spustio Kako je tačno završio na električnim žicama, još nije poznato, ali kineska državna televizija je objavila snimak spasavanja pijanog muškarca. Vatrogasci su prvo pokušali da ga nagovore da se sam spusti, ali on to nije učinio. Isključili su struju i ispod njega postavili vazdušni dušek na koji se na kraju spustio. Muškarac nije imao povreda, ali testovi su pokazali da je bio teško alkoholisan. Pogledajte...

TUČA – MIKI & MARKO VANILA (necenzurisan snimak)

pogledajte necenzurisani snimak prave tuče sa farme.

kako (ne)zastititi auto od grada

Ceca nastupala samo u grudnjaku

Jedna od najvećih folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović trenutno važi za damu koja itekako vodi računa o svom smernom stajlingu. Međutim, da je i ona imala „izlete“ u modne vode i da je rušila tabue još pre dvadeset godina, dokazuje i video snimak sa jednog njenog koncerta. Na sebi je imala samo usku zlatnu suknju s dubokim strukom i crni brushalter.       Pogledajte kako Ceca peva „Vranjanku“, ali i kako je izgledala 1994.  

Da li se sećate Nece iz „Srećnih ljudi“?

Mali sladak dečak iz serije, gde je sada i čime se bavi? Posetili smo Janka Milivojevića da vidimo kako izgleda i čime se bavi 15 godina po okončanju snimanja serije u kojoj je glumio.

Lopov obija auto i krade kameru, neznajući da ga sve vreme snima

Smotan lopov, obilazi 2 auta i krade kamere, a ne zna da one snimaju sve vreme i da salju live snimak vlasniku.. Tako da je i njegovo lice, kao i sam beg snimljen. Radnja se odvija u Rusiji, pogledajte video do kraja! Kako bi pokrio svoj lopovluk, čovek kada je shvatio da ga sigurnosna kamera iz susednog vozila snima u krađi, rešio je da se „ljuto“ obračuna s njom. Ali nije računao da će ovako nešto izaći na Jutjub.

« Prethodni članci